Lótakarmányozás a Kamarai Állatorvosban

Valószínűleg régimódi vagyok, de nagyon szeretem a frissen nyomott újságok és könyvek illatát. Az újdonság és a birtokba vehető tartalom miatt érzett öröm mellett pedig külön izgalom kikeresni, hogyan is fest nyomtatásban az a cikk, amin annyit dolgozott az ember lánya…

.

Szeptember elején teltházzal zajlott a Biofarmer Lótakarmányozási Napok. Dr. Teresa Hollands és dr. Joe Pagan előadásain számos állatorvostan hallgató és már praktizáló állatorvos is részt vett.

TAnita Lovasboltja

Az eseményről készítettem egy “rövidke” összefoglalót a Magyar Állatorvosi Kamra szakmai és információs folyóirata, a Kamarai Állatorvos számára is. A rövidke ez esetben 7 oldalt és közel 28.000 karaktert takar. Remélem, hasznos, érdekes (és könnyen emészthető 😉 ) olvasmány lesz azoknak is, akik eljöttek a kurzusra és azoknak is, akik nem lehettek ott.

Ismét köszönöm a lehetőséget dr. Perényi Jánosnak, a Kamarai Állatorvos főszerkesztőjének, a lektorálást pedig dr. Kutasi Orsolyának.

A kurzus legérdekesebb témáit feldolgozó cikksorozat pedig hamarosan folytatódik itt, a Racionál Horsemanshipen. Legközelebb a korpa titkait fedem fel. 😉

A cikksorozat eddig megjelent részei: