Lovas karácsonyi varázslat Racionál Horsemanship-módra

A karácsony az év legszebb, legvarázslatosabb időszaka. És csak rajtad múlik, mit hozol ki belőle. Hagyhatod, hogy maga alá gyűrjön az ajándékdömping, a kapkodás és rohanás. Vagy lelassíthatsz, belefeledkezhetsz a karácsonyfa és a díszek szépségébe, az unásig ismert, és mégis annyira szívmelengető karácsonyi dalokba, kiélvezheted az ünnepi menüt, szánhatsz egy kicsit több időt magadra és a lovadra.

.

“Karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodában, nemcsak te és én, hanem az egész világ, az emberiség, amint mondják, hiszen ezért van az ünnep, mert nem lehet a csoda nélkül élni.” (Márai Sándor)

A karácsony benned van és ott lehet bárhol. Bármilyen apróság, akár egy ünnepi kötés formájában is.

Mi Terinával idén így kívánunk boldog, békés, és mindenekfelett eseménymentes karácsonyt minden kedves Racionál Horsemanship olvasónak:

Egy kis pihenés után pedig jön majd a legfrissebb, legérdekesebb, legkülönlegesebb és leghasznosabb lótartási és lóegészségügyi ismeretekkel megpakolt új év. Annyit elárulhatok, hogy a lovak sebkezeléséről biztosan szó esik majd, köszönhetően annak, hogy dr. Szeghő Zsolt meghívására októberben részt vehettem az Észak-Magyarországi Lóambulanciánál megrendezett VetPD tanfolyamon, amelynek pont ez volt a témája.

Köszönöm a támogatást:

TAnita Lovasboltja

Még több karácsonyi olvasnivaLÓ a Racionál Horsemanshipen: