Lópofa ajándékötletek Valentin-napra

Örömet szerezni, ajándékot adni és kapni jó. A Valentin-nap pedig csak egy újabb alkalom arra, hogy mosolyt csalj valaki arcára – például lovadéra. Hogy mivel? Nézzük!

.

Mivel három nagyszerű márka – TAnita Lovasboltja, Equimins, Barefoot – támogatja a munkámat, ezúttal sem volt nehéz dolgom, amikor Valentin-napi meglepetések után kutattam – úgy Racionál Horsamanship Horszmenship módra.

Tavaszi kalandok patraccal

Szinte már itt a tavasz, a merészebb virágok már elő is bújtak, és ahogy egyre hosszabbodnak a nappalok, úgy Te is egyre több időt tölthetsz lovaddal. A közös tavaszi kalandoknak akár a Barefoot Ride on Pad fiziológiás dupla betétes kímélő patracával is nekivághattok.

A Barefoot fiziológiás patraca a gerinc teljes szakaszát szabadon hagyja, és akkor is jól használható, ha egy hagyományos patrac már ellenjavallt lenne, például idősebb, kevésbé izmolt hátú, kiálló csigolyájú lovakon. Alul-felül csúszásmentes anyagból készült, ráadásul rendkívül elegáns színek közül válogathatsz.

Az egészség belülről fakad

Mivel Romeo és Terina évek óta fogyasztják, jó szívvel ajánlom az Equimins termékeit.

Rendkívül praktikus, hogy egy helyen megtalálni az idős lovaknak ajánlott termékeket, de az Equiminsnél a közelgő ellési szezonra is gondoltak, így vemhes kancád és kiscsikód számára is minden szükséges táplálékkiegészítőt megtalálsz náluk.

Ünnepelj inkább 15-én – TAnita Lovasboltjában

Bár a Valentin-napot hagyományosan február 14-én ünnepeljük, egy nap ide vagy oda nem számít, de mondhatnám azt is, hogy türelem rózsát terem.

Ugyanis TAnita Lovasboltja február 15-én, csütörtökön ünnepli nyolcadik születésnapját. A már hagyománynak számító torta, pálinka és 20% kedvezmény mellett idén egyes termékeket akár 50% kedvezménnyel is megvásárolhatsz. Sok szeretettel és fergeteges jókedvvel várnak reggel 9 és este 8 óra között Érden, a Bajcsy-Zs. út 115. alatt.

TAnita Lovasboltja

Kapcsolódó írásaim:

Porfogó helyett praktikus ajándékok lovasoknak >>