Lópofa ajándékötletek Valentin-napra

Örömet szerezni, ajándékot adni és kapni jó. A Valentin-nap pedig csak egy újabb alkalom arra, hogy mosolyt csalj valaki arcára – például lovadéra. Hogy mivel? Nézzük!

.

Ezúttal sem volt nehéz dolgom, amikor Valentin-napi meglepetések után kutattam – úgy Racionál Horsamanship Horszmenship módra.

Ünnepelj TAnita Lovasboltjában

Bár a Valentin-napot hagyományosan február 14-én ünnepeljük, egy nap ide vagy oda nem számít, de mondhatnám azt is, hogy türelem rózsát terem.

Ugyanis TAnita Lovasboltja február 15-én, csütörtökön ünnepli születésnapját. A már hagyománynak számító torta, pálinka és 20% kedvezmény mellett idén egyes termékeket akár 50% kedvezménnyel is megvásárolhatsz. Sok szeretettel és fergeteges jókedvvel várnak reggel 9 és este 8 óra között Érden, a Bajcsy-Zs. út 115. alatt.

 

 

Az egészség belülről fakad

Mivel Romeo és Terina évek óta fogyasztják, jó szívvel ajánlom az Equimins termékeit.

Rendkívül praktikus, hogy egy helyen megtalálni az idős lovaknak ajánlott termékeket, de az Equiminsnél a közelgő ellési szezonra is gondoltak, így vemhes kancád és kiscsikód számára is minden szükséges táplálékkiegészítőt megtalálsz náluk.

Tavaszi kalandok patraccal

Szinte már itt a tavasz, a merészebb virágok már elő is bújtak, és ahogy egyre hosszabbodnak a nappalok, úgy Te is egyre több időt tölthetsz lovaddal. A közös tavaszi kalandoknak akár a Barefoot Ride on Pad fiziológiás dupla betétes kímélő patracával is nekivághattok.

A Barefoot fiziológiás patraca a gerinc teljes szakaszát szabadon hagyja, és akkor is jól használható, ha egy hagyományos patrac már ellenjavallt lenne, például idősebb, kevésbé izmolt hátú, kiálló csigolyájú lovakon. Alul-felül csúszásmentes anyagból készült, ráadásul rendkívül elegáns színek közül válogathatsz.

 

Kapcsolódó írásaim:

Porfogó helyett praktikus ajándékok lovasoknak >>