Porfogó helyett praktikus ajándékok lovasoknak

Nyakunkon a karácsony, mindenki elszántan keresi a tökéletes karácsonyi ajándékot szeretteinek, barátainak, vagy éppen lovának. Ajándékozni pedig sokféleképpen lehet. Egy kis odafigyelés, egy jó ötlet és igazi érték – ez egy jó kombináció.

.

Szerettem volna a Racionál Horsemanshipen megszokott ésszerűség és a karácsony szellemében összeállítani egy ajándékajánlót. És mivel három nagyszerű márka – TAnita LovasboltjaEquiminsBarefoot – is támogatja a munkámat, nem is volt nehéz dolgom.

Lóbarát Lófelszerelés a Barefoottól

Ha spórolni szeretnél a nyergen, de fontosnak tartod, hogy gerinckímélő, anatómiailag formált, rugalmas, ugyanakkor tartós darabot használj, érdemes körülnézned a Barefoot kínálatában. Itt van például a Cheyenne DryTex túranyereg, a Barefoot legjobb ár-érték arányú gerincvédő rendszerrel készült nyerge, amit szintetikus anyagból és bőrből is megrendelhetsz.

Barefoot Cheyenne DryTex túranyereg
Barefoot Cheyenne DryTex túranyereg

Nem csak a nyerged, hanem a kantárad is lehet lóbarát: a Barefoot legnépszerűbb, sokoldalúan használható, anatómiailag formált kantárja a Contour Physio, amire sokféle orrész (zabla, kapicán, hackamore, bosal, többféle orrszíj, stb.) rátehető, és mindegyikkel be tudod úgy állítani, hogy ne törje a ló arclécét és elkerülje a szemtájékát. Sőt, mivel fülkerülős kialakítású, az érzékeny fülű, tarkójú lovaknak is kényelmes.

Barefoot Contour Physio kantár
Barefoot Contour Physio kantár

Egy kis karácsonyi meglepetés, hogy a december 1-23. között a Barefoot webshopjában megrendelt termékekhez a házhoz szállítást ajándékba kapod.

És egy kis érdekesség: tudtad, hogy az Equimins termékfelelőse, Möhöly Christa is Barefoot nyeregben lovagol? És hogy miért pont Equimins? Mert ők is készültek néhány meglepetéssel karácsonyra.

LÓ egészséget az Equiminstől

Az Equimins hisz abban, hogy az egészség és a lovaddal töltött idő az igazi érték, ezért karácsonyra olyan termékcsomagokat állítottak össze, melyekkel lovadnak egyszerre kedveskedhetsz, és egészségéért is sokat tehetsz. Az Equimins persze rád is gondolt: minden csomagot jelentős kedvezménnyel kapsz meg, és egy-egy ajándék terméket is csomagolnak a küldeményedbe.

Az idős lovaknak és gazdáiknak csalhatsz őszinte mosolyt az arcára ezzel a kifejezetten az idős lovak számára összeállított vitamincsomaggal, ami az általános egészséget, az emésztőrendszert és az ízületeket is támogatja.

Karácsonyi vitamin csomag idős lovaknak
Karácsonyi vitamin csomag idős lovaknak

Az általános vitamin csomag a lovas karácsonyi ajándékok aduásza, hiszen koncentrált vitamin kiegészítőt, értékes omega olajat és még egy zacskó lócsemegét is tartalmaz, tehát minden lótartó örül neki, sőt, akkor sem okoz csalódást, ha véletlenül két ilyen csomag is lapul a karácsonyfa alatt.

Karácsonyi vitamin csomag
Karácsonyi vitamin csomag

Ha a különleges karácsonyi csomagokat nem is, de az Equimins többi termékét Érden Tanita Lovasboltjában is megtalálod – persze itt is rengeteg más nagyszerű ajándék mellett.

Praktikus meglepetések TAnitától

Gyakori dilemma a lótartók körében, hogy milyen tápot etessenek idős lovaikkal. Nos, a legfontosabb, hogy idős lovaknak készültet, mert annak összetétele, rághatósága és emészthetősége is az idős lovak igényei szerint van kialakítva. A Marstall Senior Plus tápját jó szívvel ajánlom, hiszen Terina is ezt fogyasztja már jó ideje:

Marstall Senior Plus
Marstall Senior Plus

Persze Tanita Lovasboltjában természetesen a Marstall többi tápját is megtalálod.

Télen-nyáron jó szolgálatot tehet a H2Go vízhordó zsák, aminek segítségével akár 80 liter vizet is egyszerűen szállíthatsz. Ne cipeld feleslegesen a vízzel teli vödröket, ha egyszerűbben is megoldhatod az itatást! Ha tehát meguntad az emelgetést, irány Tanita Lovasboltja.

TAnita Lovasboltja

A karácsony az év legszebb időszaka – de persze tőled függ, mit hozol ki belőle. Egy-egy szívhez szóló, ugyanakkor praktikus ajándék pedig mindig feldobja az ünnepet.

Kapcsolódó írásaim:

Hogy mit szeretne a lovad karácsonyra? >>

Szeretettel karácsonyra >>