Derült égből lógyógy cikkek

pega-kamara250Egy kicsit rendhagyó módon ezúttal nem lovaim kalandjairól lesz szó és kivételesen nem is a lóegészségről, vagy lótartásról. Legalábbis nem közvetlenül. Hanem olyan cikkekről – cikkeimről -, melyek a lóegészségről szólnak. De kivételesen belefér egy kis kitérő.

.

Volt már időm hozzászokni, hogy a nevem itt-ott megjelenik cikkeim alatt – nem csak a világhálón, de időről időre nyomtatásban is. Ezúttal azonban két olyan kiadványban köszönnek vissza az írásaim, melyekben korábban nem is számítottam volna erre.

Az egyik a Kamarai Állatorvos, a Magyar Állatorvosi Kamara szakmai és információs folyóirata, a másik pedig a Pegazus magazin.

pega-kamara2-790

TAnita Lovasboltja

A Kamarai Állatorvosban a XXIII. Lógyógyászati Kongresszusról írt beszámolóm olvasható, míg a Pegazusban Dr. Bába Andrással jegyzünk egy cikket a NÉBIH és az MLGYÁE februári közös szakmai napjáról, melynek témája a fertőző kevésvérűség és más fertőző lóbetegségek voltak.

pega-kamara4-790

Ez a két megjelenés azonban nem csak annak köszönhető, hogy kitartóan és megállíthatatlanul szaporítom a karaktereket, hanem Dr. Bába András ajánlásának is – ezt ezúton is köszönöm.

Kapcsolódó írásaim:

Cikkeim innen-onnan >>

Fertőző lóbetegségek – a lovas szakmai nap margójára >>