Valentin-napi vadromantika lovakkal

SAM_3309-250Mindenki másképp képzeli el a pihenést, a romantikát és mindenki másképp ünnepli a Valentin, avagy Bálint-napot. Mi például idén egészen rendhagyó módon.

.

Terina és Romeo ugyanis épp vasárnap estek át egy ünnepi pedikűr-manikűrön kedvenc Lócipészünk, Ormándi Zsolt jóvoltából.

RH-SAM_3290-790

Valentin-napi szívözön ide, vagy oda, maradtunk Romeo megszokott cipőinél és nem engedtünk a szívpatkó csábításának. 🙂

SAM_3309-790

Miután végeztünk az én patásaimmal, csatlakoztam Zsolthoz, aki útnak indult, hogy a szomszédos lovastanyán Dr. Pallós Andrea segítségével ellásson egy patatályogos lovat. A röntgenképek alapján Zsolt és Andi korábban már egyeztették a tervet. Andi bódított, én fogtam a ló lábát, Zsolt pedig némi patakutatás után faragott. Bár a röntgenképeken látottakhoz képest a tályog már elmozdult egy kicsit, nem tartott sokáig, hogy Zsolt megtalálja, majd szépen megnyissa és kifaragja. Miután feltárta a tályog üregét, az állatorvos alaposan kifertőtlenítette, a paci pedig kapott egy csinos patakötést, amit most jó ideig viselnie kell. Mielőbbi LÓbbulást kívánok neki ezúton is.

Bár az eredeti terv az lett volna, hogy mi Andival visszajövünk hozzánk és lovaim fogreszelésével koronázzuk meg a napot, végül úgy döntöttünk, hogy mégsem ez lenne a romantika netovábbja, így a fogászkodást egy kicsit elhalasztottuk.

Ennyit a pihentető hétvégékről. 🙂

Fotók: Dorottya, Racionál Horsemanship
Különös ismertetőjegyem, hogy ritka béna fotós vagyok,
és semmi remény arra, hogy ez valaha változni fog. 😉

Kapcsolódó írásim:

Öreg ló nem vén ló – és a helyén van a szíve >>

Romeo és az ónos eső >>