EgészségNapLÓ a LÓ egészségért

Egeszsegnaplo250-2Igyekszel kézben tartani a lovad egészségével kapcsolatos információkat? Ugye Te is szereted, ha minden fontos adat elérhető egy helyen, ahelyett, hogy lovad útlevelét és a naptáradat kellene lapozgatnod? Akkor az EgészségnapLÓt Neked találtam ki! 🙂

.

Töltsd le és nyomtasd ki a Neked leginkább tetsző verziót, majd vezesd szorgalmasan. LÓ egészséget hozzá!

egeszsegnaploOG2

Az egyszerű EgészségNapLÓ

Ha nem szereted túlbonyolítani a dolgokat, akkor ez az EgészségNapLÓ pont Neked való. A leggyakoribb védőoltásokat, a féreghajtásokat és a vérvizsgálatok időpontjait tarthatod rajta számon.

Az egyszerű EgészségNapLÓ
Az egyszerű EgészségNapLÓ

Letöltöm az Egyszerű EgészségNapLÓt >>

A Részletes EgészségNapLÓ

Ebben az EgészségnapLÓban lovad védőoltásai, a féreghajtások és vérvizsgálatok mellett helyet kapnak a fogászati ellenőrzések, fizioterápiás és egyéb kezelések, valamint a patkolás-körmölés időpontjai is. Feljegyezheted lovad egészségügyi problémáit és kezeléseit, ráadásként pedig feltüntettem a lovak klinikai alapértékeit – ez mindig hasznos segítség.

A részletes EgészségNapLÓ
A részletes EgészségNapLÓ

Letöltöm a Részletes EgészségNapLÓt >>

All in one EgészségNapLÓ

Következzék az én személyes kedvencem, kimondottan otthoni lótartók számára összeállítva. Az All in one EgészségNapLÓban a korábban már említett adatok mellett a takarmánybeszerzéseket is számon tudod tartani.

Nálunk rendszeresen visszatérő kérdés, hogy mennyi takarmányt vásároltunk és milyen árfekvésben. Ez a kérdéskör persze mindig év végén, vagy a következő beszerzéskor merül fel, amikor már fogalmam sincs a korábbi adatokról ezért inkább szorgosan jegyzetelek.

nezoke3

Letöltöm az All in one EgészségNapLÓt >>

Ne bízd lovad egészségét a véletlenre és a memóriádra, hanem használd az EgészségNapLÓt!

Kapcsolódó írásaim:

Lóegészség és lótartás best of 2017 >>

Lóegészség és lótartás best of 2016 >>

Lóegészség és lótartás best of 2015 >>