A Te lovadnak is lesz istállópatikája!

Nincs szívszorítóbb annál, mint amikor szeretett lovad segítségre szorul, de Te nem tudsz segíteni rajta. Pedig mindössze három dologra lenne szükséged: hidegvérre, tudásra és megfelelő felszerelésre – vagyis istállópatikára. Mától a tudás és az igényeidre szabott istállópatika többé nem lehet akadály.

.

Egy hirtelen ötletből megírt cikkből, majd egy kis közvélemény-kutatásból közel egy év munkájával létrejött a Ló-elsősegély.hu, az oldal, amit azért hoztunk létre dr. Pallós Andreával, mert pontosan tudjuk, milyen sok kérdést felvet a megfelelő istállópatika összeállítása. No meg azt is, hogy egy jól felszerelt istállópatika hatalmas segítség az apró-cseprő, és életmentő a súlyosabb problémák ellátása során.

A Ló-elsősegély csomagokat hosszú évek során gyűjtött tapasztalataink alapján úgy állítottuk össze, hogy azok között minden lótartó minden élethelyzethez megtalálja a megfelelőt. Legyen szó lovastúráról, egy hirtelen jött sérülésről, egy makacs patatályogról, vagy egy egész istállónyi lóról: a Ló-elsősegély.hu csomagjai között biztosan megtalálod azt, amire szükséged van. Ráadásul az istállópatika és a patakötés csomagokba is kizárólag olyan termék kerültek, amelyeket mi is minden nap örömmel használunk.

És ez még nem minden: a csomagokba egy olyan praktikus, érthető és áttekinthető útmutató is kerül, amiben minden lényeges információt megtalálsz, amire vészhelyzetben szükséged lehet.

A Ló-elsősegély.hu istállópatika és patakötés csomagjait jó szívvel ajánljuk:

  • Lovasoknak, lótartóknak a kisebb, mindennapos sérülések ellátására, illetve vészhelyzetek áthidalására, amíg megérkezik az állatorvos
  • Istálló- és lovardatulajdonosoknak
  • Állatorvosoknak, akik szeretnének kész, jól használható istállópatikát adni klienseik kezébe
  • Patkolókovácsoknak, akik tudják, hogy egy patatályog vagy patasérülés ellátását nagyban megkönnyíti, ha a lótartó rendelkezik a megfelelő kötszerekkel

Tovább a Ló-elsősegély.hu-ra >>

 

 

 

Büszkék vagyunk rá, hogy a Ló-elsősegély.hu elsősegélycsomagjai és patakötés csomagjai elnyerték a Magyar Patkolókovácsok Egyesületének ajánlását.

Kapcsolódó írásaim:

Hogy is állunk azzal az istállópatikával? >>

A Te lovadnak van istállópatikája? >>

Íme a nagy lovas istállópatika-felmérés eredményei >>